srijeda, 11. studenoga 2020.

Bez tih idiota bile bi sretnije, ali masnije i brkatije

Mjesec je muškog zdravlja. Davati lijek i savjet pronicljivim sveznalicama nezahvalan je posao. Ipak, slušam i javnost. To, da su samodopadni, ograničeni, nekritični, dvoličnog morala i falusoidnog mozga, kako neki kažu.
Ipak, bića su rođena od žene i uglavnom upravljana od žene. 
Zaslužuju pozornost!

Neke činjenice su neoborive.  Bez njih ljudska povijest izgledala bi puno praznije i siromašnije. Utkali su u našu svakodnevicu svoju inteligenciju, mudrost i hrabrost, i učinili nam živote lakšim i kvalitetnijim. Pri tome nisu štedili sebe, svoje zdravlje i živote. Bez obzira na pečat koji su ostavili, pred njima je teško razdoblje novog dokazivanja. Zadržati vic i ironiju i graditi ozbiljnu poslovnu i obiteljsku priču, nije baš lako. Ali, to su muškarci. Mogu to oni.
 
Moje mišljenje...

Ponosan sam na tisuće prekrasnih muškaraca koji su mi obogatili život i učinili ga smislenim. Sjećanje na njih neće nikada izblijediti.
Ali, svako vrijeme ima svoje breme, osobito ovo novovjeko. 
Susrećemo sve više društveno nebitnih muškaraca, svojevrsnih muških mutanata, ljudi il' neljudi, s kojima su se Bog i priroda opasno poigrali. Kvare sliku!

A kada bih naplaćivao mušku brigu o vlastitom zdravlju?  Iskreno, bio bih kruha gladan. Totalno je to naravno nebitno, osim u sklopu ove teme.
Muškarci funkcioniraju na drugačijim principima, koriste drugačije kodove i odlično se nose sa svojom biološkom i genetskom inferiornošću. Jednostavno, drugačiji su. Potrebna im je u tome podrška i poticaj. 

I sada, zvuči pa nevjerojatno, da su ti isti muški mozgovi izmislili najodvratnija sredstva za mučenje i ubijanje. Još je nevjerojatnije da su samo tri muška monstruma u prošlom stoljeću pobili više od sto milijuna, uglavnom muškaraca.
Danas, gdje kriminal tu su oni. 

Kažu mnogi, iskreno dvojim da je to šala, da bi žene bez takvih idiota bile puno sretnije, ali vjerojatnije nešto masnije i brkatije...





Nema komentara: